Hvad kan trøjen? – MyPosture Kampagne

★ 1300 5-stjernet anmeldelser på Trustpilot! ★

Hvad kan trøjen?

Holdningskorrigerende trøjer fra MyPosture.dk

Med vores holdningskorrigerende t-shirts & undertrøjer, hjælper vi din krop med at slappe af. Om du sidder på kontor, laver fysisk hårdt arbejde eller blot går en tur ned for at shoppe - så er vores holdningskorrigerende tøj sundt for din krop.


Hvad kan trøjen?

Underaktive muskler bliver stimuleret og din krop (og dit hoved) bliver mindet op at skulle rette sig op i en langt mere optimal position end hvad vi mennesker oftest plejer at gå med.

Teknologien er ekstrem fordelagtig hvis du oplever irritationer, smerter og spændinger i løbet af en almindelig dag. Kinesio teknologien som tøjet bygger på er bevist at have en direkte smertelindring - derfor bliver den b.la. også brugt af sportsfolk verden over.

Forskellen på vores T-Shirts og Undertrøje er at undertrøjen udelukkende fokuserer på den nedre og øvre del af din ryg. Udover at T-Shirten fokuserer på den nedre og øvre del af ryggen og aktiverer underaktive muskler, så tager den fat i dine skuldre og ruller dem tilbage.

 


Hvordan skal tøjet sidde for, at det har den mest optimale virkning?

Tøjet er lavet og designet til at sidde tæt. Tøjet skal selvfølgelig stadig sidde komfortabelt, hvis det oplever det omvendte, burde du bytte dit tøj til en større størrelse.

Du har 14 dages gratis ombytning hos os. Blot send tøjet tilbage til vores adresse, hvori du skal vedlægge en seddel med navn, ordrenummer samt hvilken størrelse det skal byttes til.

 


ANMELDELSER BEKRÆFTET AF TRUSTPILOT.DK

Kenn M.

★★★★★

Fantastisk kundeservice !!

Har lige modtaget den komplette posture pakke ...super produkter, hurtig levering og fantastisk kundeservice ...kan kun anbefales !!

Susie

★★★★★

Kanon service

Kanon service, fik bestilt en t shirt et nr for lille men efter en god dialog fik jeg en ny uden beregning og begge gange kom de dagen efter. Jeg kan virkelig mærke hvordan den retter mig op,så jeg kan varmt anbefale dette produkt og denne butik.
Vh jonas.

★★★★★

Fremragende produkt

Jeg købte deres 'komplette'-pakke, og har siden dag 1 kunne mærke, hvordan trøjerne har hjulpet på min bevidsthed omkring min holdning. De har mine varmeste anbefalinger. Deres kundeservice er ligeledes hurtig og klar med svar på diverse spørgsmålstegn ved anvendelsen af deres produkter.

Har du spørgsmål til vores produkt, levering, returnering eller ombytning?

DE TRE MEST SOLGTE PRODUKTER


Hvad siger folk til produktet?

Simpelthen et fantastisk produkt! Anbefalelsesværdigt! Super venligt personale og meget hurtig leveringstid! Produktet virker og vil virkelig anbefale dette, som folk har problemer med ryggen 👍🏻

- Nanna Madsen

Jeg fik en af deres t-shirts i farsdags gave! Der var rigtig hurtig levering! Jeg har haft problemer med ryggen og dette produkt har virket rigtig godt på min ryg, det er virkelig en fornøjelse, man mærker forskel med det samme. Det er helt klart en produkt jeg vil anbefale til folk. Det får 6 ud af 5 stjerner! 
Mvh. Morten

- Morten B.Cusr

Købte to forskellige produkter derfra, den ene var et fejlkøb fra min side - sendte en enkelt mail til kundeservice (som blev sendt efter ombytningstiden var udløbet) for at bytte produktet til et andet, hvilket overhovedet ikke var et problem.. Nu sidder jeg med to lækre t-shirts og vil bestemt benytte mig af siden igen.

- Marie

Hurtig levering og en service man ikke finder mange steder, meget imponerende. 
Alt i alt en rigtig go oplevelse med produktet, service og forsendelse.

- Christian

MyPosture Kundeservice

E-mail support: Kontakt@MyPosture.dk (Alle dage)
Tlf. Support: 71 99 01 16 (Mandag - Fredag) (10:00 - 14:00)
Live chat: 8:00 - 18:00 (Alle dage)