Oftest Stillede Spørgsmåll – MyPosture Kampagne

★ 1300 5-stjernet anmeldelser på Trustpilot! ★

Oftest Stillede Spørgsmåll

 

 

Hvad er en holdningskorrigerende trøje og hvordan virker den?

Med vores holdningskorrigerende t-shirts, hjælper vi din krop med at slappe af. Om du sidder på kontor, laver fysisk hårdt arbejde eller blot går en tur ned for at shoppe - så er vores holdningskorrigerende tøj sundt for din krop.

Underaktive muskler bliver stimuleret og din krop (og dit hoved) bliver mindet op at skulle rette sig op i en langt mere optimal position end hvad vi mennesker oftest plejer at gå med.

Teknologien er ekstrem fordelagtig hvis du oplever irritationer, smerter og spændinger i løbet af en almindelig dag. Kinesio teknologien som tøjet bygger på er bevist at have en direkte smertelindring - derfor bliver den b.la. også brugt af sportsfolk verden over.

 

Hvilken størrelse er bedst til mig?

Vi anbefaler at du følger vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er baseret ud fra tøjets størrelse og almindelige mål. Er du i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os.

 

Skal jeg bruge tøjet hver dag?

Svaret er meget enkelt. Du kan bruge tøjet hvor som helst, når som helst. Jo oftere du bruger det, jo bedre en holdning vil du få. Gør det til en del af din hverdag og oplev fantastiske resultater.

 

Hvor mange timer skal jeg gå med tøjet af gangen?

Vi anbefaler at starte stille ud. Brug tøjet en time eller to om dagen den første uge. Efter din krop har vænnet sig til det, samt at de inaktive muskler er blevet mere aktiveret, vil du kunne gå i tøjet meget længere tid af gangen.


Hvor hurtigt vil jeg se resultater i min kropsholdning?

Du vil med det samme kunne mærke forskellen på din kropsholdning. Det er dog vigtigt at du er en smule tålmodig. Din krop og muskler skal vænnes til at have en anden kropsholdning. Du vil opnå de største resultater ved at anvende tøjet i din hverdag. Vi anbefaler at du som minimum bære tøjet i 60 dage for at opnå bedst muligt resultat.

 

Hvordan skal tøjet sidde for, at det har den mest optimale virkning?

Tøjet er lavet og designet til at sidde tæt. Tøjet skal selvfølgelig stadig sidde komfortabelt, hvis det oplever det omvendte, burde du bytte dit tøj til en større størrelse.

Du har 14 dages gratis ombytning hos os. Blot send tøjet tilbage til vores adresse, hvori du skal vedlægge en seddel med navn, ordrenummer samt hvilken størrelse det skal byttes til.

 

Hvordan skal tøjet vaskes?

Tøjet må gerne maskinvakse, dog maks ved 30 grader. Man opnår den bedste vedligeholdelse ved at håndvaske tøjet.


Stiller i garanti for at der er virkning?

Alle mennesker er forskellige, derfor vil de fleste også opnå forskellige resultater. Ansvaret ligger delvist også på dig. Anvendes tøjet ikke ofte nok, øges risikoen for mindre virkning.
Vores kundetilfredshed er på 97.09%, hvilket betyder at 3 ud af 100 ikke opnår det ønskede resultat.
 

Hvad er forskellen på jeres tøj og en sele?

En sele eller rygstøtte hjælper dig med at få en bedre holdning. Men hvis du en dag ikke bruger dem, hjælper de ikke noget. Vores holdningskorrigerende tøj stimulerer musklerne, således de ikke længere er inaktive. Derfor vil din holdning forblive god.

 

Kan jeg sende mit tøj retur, hvis det ikke passer?

Det vigtigste for os er at vores kunder er tilfredse. Derfor tilbyder vi 14 dages gratis ombytning. Og fri returret hvis du skulle opleve fejl eller defekt på dit modtagede tøj.